Joris Felen

Even voorstellen: Joris Felen (1999)

 

Tot aan zijn vierde jaar woonde hij in Druten, daarna verhuisde hij naar Horssen. De rust, ruimte en de natuur geven hem een gevoel van thuis. Hij wil zich graag gaan inzetten voor de lokale VVD. 

 

Is er wel een VVD in Druten nodig?

Jazeker! Heel hard nodig zelfs. De VVD is een partij die zaken echt in beweging kan krijgen. Niet roepen vanaf de zijlijn maar ook echt doen. Voor Druten betekent dat concreet dat de VVD Druten een partij is met een netwerk en een achterban, zowel landelijk als provinciaal. Voor de verbreding van de N322 om de filedruk te laten afnemen, hebben we de medewerking en de centen van de provincie absoluut nodig. Maar ook veiligheid moeten we in Druten veel serieuzer nemen. Dat onze BOA’s pas sinds kort een dienstauto tot hun beschikking hebben, is ongekend. De mensen die zich inzetten voor onze veiligheid moeten hun werk op een goede manier kunnen doen.  

 

Wat is dat voor club mensen, de VVD Druten?

Een enthousiaste club mensen die de handen uit de mouwen wil steken. Wat betreft achtergrond en werkervaring is het een goede mix. Een echte mengelmoes van verschillende Drutenaren. Vanuit verschillende perspectieven vullen we elkaar aan en komen we tot mooie ideeën en oplossingen. En we kunnen natuurlijk altijd meer mensen gebruiken. Enthousiaste Drutenaren mogen altijd contact met me opnemen voor vragen. 

 

Wat volg je op de voet? 

De Formule 1 en ja, ik ben Max Verstappen fan. Formule 1 is een complexe sport en bij uitstek een teamsport, al zou je dat op het eerste gezicht misschien niet denken. Het succes van de rijder hangt af van zoveel kleine dingen waarvoor technici en monteurs verantwoordelijk zijn. Dat teamspel, waarbij iedereen zijn eigen talent inzet om zo tot het best mogelijke resultaat te komen, dat is wat ik belangrijk vind. Ieder individu heeft zijn eigen talent. Als overheid moeten we ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn of haar talent het beste in te zetten.   

 

Hoeveel inwoners heeft Druten?

Uhhhhh, 17.000. Of nee, 17.900. Denk ik….. *Joris zoekt het goede antwoord op* Oh, niet slecht. Maar 1.000 ernaast